Wednesday, 25 April 2012

Reunion. Kee?

Hey heyyo.

Jangan tanya kenapa aku dah jarang update. Sebab tahu je laa kann blogger dah baru sekarang. So, bila bukak jee aku rasa macam messy dan hilang mood nak update. Hewhew but now aku dah boleh tukar jadi macam blogger yang lama. Suka weyy sukaa. Mood nak update dah datang balikk. Kihkihh  

Okayy, back to the topic. Reunion. Ehh reunion? haaa, kira reunion jugak laa. Lebih sesuai pre-reunion. Dengan siapa? Classmates masa di Teknik JB. Kihkihh actually, last thursday meet up kitorg nii. Sebenarnyaa kitorang tunggu Class teacher kitorang melunaskan janji sebab kelas kitorang dapat ranking first masa SPM 2011. Bangga weyy bangaa Hahaha tapi di postpone to next month. Then it's okay laaaa.

At first, aku tak planning ponn nak pergi tapi ayah sudi nak menghantar kuuu. Maklumlaa, rumah aku kan paling dekat. Sangat. Dah laa on the way pergi tuu stuck jam. Arghh, rasa macam nak suruh ayah patah balik masa tuuu. Tapi takpee, kerana tak nak menghampakann dorang. Dah lama tak jumpa kan kan kannnnn. Dorang pon tak tahu sebenarnyaa aku adaa. Hewhew

Okayy, acara WAJIB kitorang ialah karaoke. WAJIB k, WAJIBBB. Kahkahhh, hobi bersama laa katakannn.
 Jangan tanya apa motif. Semangat mesti adaa. Orfin tuu merajuk tak dapat mike. Kahkahhh


Gambar montots pon nak ambikkk -,,-



Orfin cakap 'Akhirnyaa dapat jugaa aku mike niii! Yeayyyyy.' Efaa cakap 'Kau ingat kau dapat lama kee, satu lagu jee, kejap lagi aku nak nyanyii balik laa'

Wun tak pegang mike ponnn tapi feeling palinggg....... K, taknak cakap Hahaha

Love u allsss 

'No presss, pleaaseeeee!'






Haziq nyanyi tuu haziq nyanyiiii


After karaoke, kami merantau kee Sutera Mall. The best part ialah naik kereta seramai tujuh orang, TUJUH ORANG k, TUJUH dalam sebuah Saga bukan MPV or what. Paling kesian aku dengan Effa laa, duduk di atas ribaa. COPPPPP, cetekaa sape driver kitorang, ceteka cetekaa.

Cepat tekaa, cepattt!!!











































































































Tadaaaa, Orfin tauuu, Yelaa dia sorang je yang dah ada P
yang lain semua masih dalam proses lagiii.











See, betapa sesaknyaa. Tapi itulahh kenangan yang paling sweet. Okay sweet!

Next, kitorang makan kat Subwayy :)



Faatih cakap 'Aku sakit gigi weyy' Haziq cakap 'Walajiuk, padan muka kauu. Kahkahkah'





Fuhh, selera betul EPA makan, kenon jewwww

Ketawa sampai satu Angsana dengarr



White team vs Blue team





 They, while waiting for me and Orfin yang rumah paling jauh


Last must be my picturess. Miss Vampire. Wuuuuuuu~~~

Kbye, Assalamualaikum :)




Nota kaki; Thanks a lot to Effa, Orfin, Wun, Hani, Haziq and Faatih. We had a wonderfu day together. We need to plan for the next meet up, okay guyss



Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: