Wednesday, 30 May 2012

Bye :')

Hye people. Miss me? No? Nvm. Hihi Hari ni masih lagi di bulan Mei. So semua 94's tengah sibuk sibuk pasal Matriks, Uni, Mara aand Poli. Ada yang dah pergi, tengah orientation, tengah busy busy prepare. And Im one of them yang memang tengah busy prepare all this and that. Setakat nii dah 87.5% yang siap. Ehh, boleh ada poin poin pulakk. Haha sukati kita laa.


And I think everyone dah tauu aku dapat mana kott. Aku dapat UiTM Shah Alam course Foundation Law. Bila orang tanya dann aku cakap aku dapat course law, and diorang akan cakap 'Oh, nak jadi lawyer laa nii' Kalau aku taknak jadi lawyer acano? Jadi Lowyer buruk. Haha k tak lawak. 




See, I got the same place and course with my best friend si gedik effa. Hihi Im so excited to be with her. Nanti everything laa kan aku buat dengan dia. Makan, tidur, mandi, pergi class, berak pon tengok muka diaa. Hahaha tp dalam excited aku nii paling malas nak packing barang, aku rasa macam nak bawak semua jee. Walaupun aku nii pernah rasa life kat hostel tapi entah laa aku pon tak tauu, mama pon dah tapis tapis semua baju aku. Hehhh


Lepas nii maybe aku jarang update blog, Hihi mesti ramai rindu akuu Kahkahh Its only a few day left. Hari ni rabu, esok khamis lepas tuu jumaat lepas tuu sabtu. Ohmy oh myy. Lepas nii jugakk dah tak boleh online sampai lewat malam, tengok tv, makan banyak banyak, bangun lambat. Haihhh


Okdahh jangan rindu aku. Hahaha kbye

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

Wednesday, 25 April 2012

Reunion. Kee?

Hey heyyo.

Jangan tanya kenapa aku dah jarang update. Sebab tahu je laa kann blogger dah baru sekarang. So, bila bukak jee aku rasa macam messy dan hilang mood nak update. Hewhew but now aku dah boleh tukar jadi macam blogger yang lama. Suka weyy sukaa. Mood nak update dah datang balikk. Kihkihh  

Okayy, back to the topic. Reunion. Ehh reunion? haaa, kira reunion jugak laa. Lebih sesuai pre-reunion. Dengan siapa? Classmates masa di Teknik JB. Kihkihh actually, last thursday meet up kitorg nii. Sebenarnyaa kitorang tunggu Class teacher kitorang melunaskan janji sebab kelas kitorang dapat ranking first masa SPM 2011. Bangga weyy bangaa Hahaha tapi di postpone to next month. Then it's okay laaaa.

At first, aku tak planning ponn nak pergi tapi ayah sudi nak menghantar kuuu. Maklumlaa, rumah aku kan paling dekat. Sangat. Dah laa on the way pergi tuu stuck jam. Arghh, rasa macam nak suruh ayah patah balik masa tuuu. Tapi takpee, kerana tak nak menghampakann dorang. Dah lama tak jumpa kan kan kannnnn. Dorang pon tak tahu sebenarnyaa aku adaa. Hewhew

Okayy, acara WAJIB kitorang ialah karaoke. WAJIB k, WAJIBBB. Kahkahhh, hobi bersama laa katakannn.
 Jangan tanya apa motif. Semangat mesti adaa. Orfin tuu merajuk tak dapat mike. Kahkahhh


Gambar montots pon nak ambikkk -,,-



Orfin cakap 'Akhirnyaa dapat jugaa aku mike niii! Yeayyyyy.' Efaa cakap 'Kau ingat kau dapat lama kee, satu lagu jee, kejap lagi aku nak nyanyii balik laa'

Wun tak pegang mike ponnn tapi feeling palinggg....... K, taknak cakap Hahaha

Love u allsss 

'No presss, pleaaseeeee!'






Haziq nyanyi tuu haziq nyanyiiii


After karaoke, kami merantau kee Sutera Mall. The best part ialah naik kereta seramai tujuh orang, TUJUH ORANG k, TUJUH dalam sebuah Saga bukan MPV or what. Paling kesian aku dengan Effa laa, duduk di atas ribaa. COPPPPP, cetekaa sape driver kitorang, ceteka cetekaa.

Cepat tekaa, cepattt!!!











































































































Tadaaaa, Orfin tauuu, Yelaa dia sorang je yang dah ada P
yang lain semua masih dalam proses lagiii.











See, betapa sesaknyaa. Tapi itulahh kenangan yang paling sweet. Okay sweet!

Next, kitorang makan kat Subwayy :)



Faatih cakap 'Aku sakit gigi weyy' Haziq cakap 'Walajiuk, padan muka kauu. Kahkahkah'





Fuhh, selera betul EPA makan, kenon jewwww

Ketawa sampai satu Angsana dengarr



White team vs Blue team





 They, while waiting for me and Orfin yang rumah paling jauh


Last must be my picturess. Miss Vampire. Wuuuuuuu~~~

Kbye, Assalamualaikum :)




Nota kaki; Thanks a lot to Effa, Orfin, Wun, Hani, Haziq and Faatih. We had a wonderfu day together. We need to plan for the next meet up, okay guyss



Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

Sunday, 25 March 2012

Keputusan :)

Hai Assalamualaikum Salam 1 Malaysia :)


Saya tahu saya seorang yang sangat lame sebab baru nak update pasal keputusan SPM hari tuu. Sukati saya laaa. Hoho. As you all know, 21 March hari tuuu adalah hari yang ditunggu tunggu oleh 94's. Semua nervous tahap gilaa punyaa. Tapi aku punya nervous lambat laa, sehari sebelum tu baru aku nervous. Pelik jugak laaa.


On that dayy, aku bertolak lambat sebab tunggu adik aku balik sekolahh punya pasal -,-' Sampai sampai jee dah dengar jeritan dari dewan. Aku tak tau laa siapa yang jerit kegembiraan tuu *dalam hati macam kawan kawan aku jee Dengan exited nyaa cepat cepat aku ajak mama. Masuk dalam dewan aku mencari manalahh kawan kawan aku ni. Nampak jee Effa aku dah berpelukan, melepas rindu laa katakann Kihkihh. Aku pon tanyalahh dorang dapat berapa, and I was like woww pandainyaa kawan aku nihh Kihkihhh. 


Masa tuu tangan aku dah menggigil. Si Effa, Orfin, Wun, Hani dengan Mira dah sebok suruh aku ambik result cepat, padahal dah tahu result aku. Cehhh. bila tau jeee result aku, Alhamdulillah pandai jugakk aku nii. Kihkihhh Bangga kejappp. Tapi mama cakap result aku biasa jee, tak berapa nak membanggakan. Aku macam nak melalak jee time tuuu. Itu jee laaa kot yang aku mampuuu.


Seperti biasa, kecoh kejap kami, bergambar, berbual then masing masing bersuraiii







Last, mesti ada muka aku. Hihihi :DDD

Bye Assalamualaikum :)


Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

Wednesday, 21 March 2012

Picture tells a thousand stories

Senyuman menggambarkan kegembiraan :)
We have done a good job together 

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)