Wednesday, 11 January 2012

Forever jobless.

Hye boboi and gegirls :)
okayy, now aku tak tau acane nak start ni.
seperti title, aku masih jobless, seronok tengok kawan kawan aku sorang demi sorg cerita pasal kerja, and aku masih di rumah mengurus anak eh bukan adik.
kemas rumah, hantar pergi sekolah *mama yg hantar sebenarnya, aku yg sibuk ikut Kihkih
sumpah bosan weyy duduk rumah. duit takde, takpe laa aku tak pergi mana pun, mintak jee kat mama. Muahaha
tu laa siapa suruh tak bagi aku kerja.

Lesen? semalam baru aku daftar. and td ayah ajar bawak kereta
Haha tp auto laa memang laa senang kann, kau tunggu nanti bawak manual. Terkentut kauu
And soon jalan raya gua yang punya Muahaha *evil laugh

sekarang ni Facebook pong bosan Twitter pong bosan dah tak tau apa lagi dahh.
Aku rindu classmate aku. escpecially monkey monkey 
Ahhai bila dapat gosip ni pon tak tau masing masing dah busy kann
lagi lagi sorang monkey yang kena PLKN tuu.
Siannn dia sorang jee. Take care yaa Uun :))

elakkan bila ambik result nanti badan aku dah semakin bertambah saiz nyaa tp hopefully tak laa kann sebab rutin aku, makan tidur online makan tidur online then tidur balikk. Wahh heaven gilaa. terjejas reputasi aku nanti Hahaa
Haa lagi aku jeles ada yg suweet suweet kat Twitter tu kang aku cair dgn boypreng kau kang, susah kang Haha. Okayy dah laa malas nak merepek lagi. Tidur lahh esok anak sekolah Muahaha Kbai.

Ni muka yang hantar adik aku pergi sekolah Darjah 1, baru masuk sekolah laa katakann Haha muka kakak mithali kann? Hahaa


P/s ; and guess what aku dah tak kisah pasal dia lagi, sebab dia pon tak kisah pasal aku lagi walaupon ambik masa aku try terima hakikat. Nak cari boypreng baru laa, jeles tengok org ada boyprengg Haha gatal nyahh joking jee. I love being single *winkwink :')



Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

1 comment:

Kina Kinot said...

OKAY dengan pantas dan tuntasnya aku buat. :)