Wednesday, 29 December 2010

working girl

lama dahh kann aku tak update. bersawang dahh pon. maklum laa busy Hehe 


i'm a working girl :) Hehe kerja apa ? act, takde laa kerja tetap. just tolong tolong jee tapi still dapat upah Hihi best tau dapat tambah pengalaman. Semalam tolong mama arrangekan cathering dia. yes, my mama ada menyediakan perkhidmatan kathering dan yang berkaitan dgn orang yang nak kahwin. so apa apa sila contact mama saya yee. promote kejapp


ok, back to the topic. mama pon ada buka Cafe jugakk. di area tembikai. sesiapa yang duduk area Pasir gudang tu tahu laa dekat mane kann. melainkan korang nyy jenis yang memang tak keluar rumah langsung ! LENO yang baru di buka bersebelahan Cafe tu ada buat Opening Ceremony dia so dia order laa kathering mama. penat weyy satu hari macam nak tercabut kaki ni. tapi sumpah best


lepas tu, mama belanja makan dekat Osman Hihi tahu dekat mana ? cari laa sendiri eaa





Haa, ni kejam ke apa ? Haha


coppp, tak habis cerita lagi laa. tadi aku ikut mama Najwa Najat pergi Labis jadi salesgirl jual kopi XS Adaptogens. MB Johor attend. tolong jangan bagi tahu aku korg tak tahu siapa yee. Siapa no ic dia tengah tengah -01- kalau tak tahu melampau kann. Hehe best jugakk tauu even a little bit tired







ok, last sekali mesti laa owner of this blog Hehe


tak comel kannn kannn ?  *tuihhh Haha


p/s ; mcm dah tinggal berapa hari lagi je kann nak naik sekolahh. ohhmyyGoshh ! @#$%^&





Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

2 comments:

=*NuRo0L* = said...

chanteq cemin mate.. ehem2..

zanaTASHA said...

Hehe pinjam yee. ada dlm kereta kak nadia so pinjam laa Ngee