Thursday, 23 December 2010

kenali diri jawapannya di hati


ok, kali ni aku di tag oleh Cik As Saffa bertahi lalat comel Hihi *jgn marah wink wink

1. oke copy dan paste pic kat ats nie... buat tajuk entri kenali diri jawapannya di hati.

2. anda dikehendaki menjawab soalan ini.
-siapakah nama anda yang sebenar.?(maknanya)

Nor Zana Natasha bte Zaini
makna ? I don't know Haha


-pernah x anda jatuh cinta?(ceritakan sikit)
Pernah. malu laa nak cerita Hehe let it be my secret

-apakah yang anda cintai buat pertama kali nya.?tak ingat laa pulokkk
-sukakah anda dengan kelebihan yang ada pada diri?(nyatakan knp)itu sudah mesti. setiap orang ada kelebihan tersendiri yang berlainan
-pernah x anda menangis dalam kesedihan? apa yang anda lakukan.?
Pernah. cari seseorang untuk meluahkan perasaan lepas tu nangis puas puas *cengeng nyaa Haha


-sekiranya anda dalam kegembiraan... apakah yang anda akn ingt untuk ucapkan..?
Alhamdulillah. semoga dapat selalu happy


3. pas dah wat entri ni tagged kepada 3 org rakan anda..
sapa sapa yg nak buat 

4. link kan entri anda ke blog ini..dekat post comment bwh ni ye... nti sy dtg lawat :)

Cik Ainisha

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

4 comments:

cik ainisha said...

salam ukhuwah.. tq sis ;)
jge diri iman dan amal.. smoga ukhuwah dirahmti oleh NYA

ɐɥs+ɐɟ said...

hyehyehye. . .
singgah sini, jumpa blog kamu di blog cik ainisha. . .
wahwahwah let it be secret ea..
mesti bertuah org tu ye ;)

zanaTASHA said...

Huhu terima kasihh :)

zanaTASHA said...

Huhu terima kasihh :)