Thursday, 30 December 2010

I love Malaysia

Congrate kepada team bola sepak Malaysia yang dah menang malam tadi even malam tadi kalah dgn score 2-1 tapi Malaysia tetap menang sebab agregat dorang 4-2. takpe laa Endon tu nak sangat menang kann. hambik laa dorang dah menang semalam

tu dia team Harimau Malaya. wa salute sama lu orang beb Haha 

even keeper Malaysia sentiasa diserang dari team Indon tetapi kerana kecekapan Khairul Fahmi Che Mat tak dapat laa gol. walaupon bolos dua kali chill laa kan semua orang buat silap. keeper Malaysia hebat laa Hihi tapi sayang sgt dia dah ada awek pulakk Hihi *menggatal pulakk Haha

yang aku tahu ini first time Malaysia menang AFF Suzuki Cup sepanjang 14 tahun ni. tahniah jugak kat Safee Sali sebab jadi penjaring gol terbanyak

Indon tak dapat terima hakikat diaorang kalah sebab tu tuduh MalaysiaCheatLeser. Lawan malam tadi ponn kalau korang perasan keeper Malaysia pon kena leser. dan siapa yang salah guna leser ny dulu klik link Malaysia kena leser jugakk 




Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

1 comment:

aNnE said...

best2 my menang.