Wednesday, 1 December 2010

Seribu Kali Cinta


kalau korang tengok title dan gambar kat atas nyy dah pasti korang tau kann ape aku nak cerita. aku nak cerita pasal drama Seribu Kali Cinta nyy. pada sesiapa yang setia menonton tv seperti Effarina Elias Haha pasti tak lepas kan setiap episod.

yang membuat aku tak lepas mata tengok cerita nyy setiap episod ialah hero dia Kamal Adli melting aku tengokk dia. kalau laa dia jadi boyfriend aku memang 24 jam aku berkepit dengan dia. tapi aku cakap kalau ea kalau tau. aku ulangi kalau! Hehe lagi lagi heroin dia Intan Ladyana sweet gitu. saya suka suka suka. awwww Haha

memang patut laa si Huda dalam drama tu tergila gila kat dia sampai pergi bomoh. Haha. ok laa korang kena tengok tau cerita nyy sampai habiss setiap hari Isnin hingga Khamis jam 6.30 ptg hingga 7.30 ptg hanya di TV3. haa, dah buat iklan nyy.


haa, tengok tuu sweet kan kan kan


senyuman mu menggoda ku. awww Haha ehh, dah jgn tenung dia lama lama kang aku jotos sorang sorang



p/s : Tertarik dgn header baru orfin mortadza 'SAYA NAK TINGGI' Haha

jgn laa ambik hati sgt ea saya menggedik dekat blog ini Hihi 

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

2 comments:

farah sorfina said...

amboi amboi.
cantek yerk header baru aku.haha

zanaTASHA said...

Haha cantik SAYA NAK TINGGI