Thursday, 2 December 2010

ohh shitt!

kau online tapi kau diam. 


aku tunggu kau. kalau lahh ada profile viewed, baru kau tahu berapa kali aku view profile kau. macam friend aku ada kau sorang jee. aku tunggu kau IM aku. tapi orang lain yang IM aku. 


kenapa laa bodoh sangat aku ny. kau dah tak nak dekat aku ponn aku masih nak tunggu lagi. betapa bodohnya aku weyy. bengap kann aku. WTF !

aku memang tak nak dengar ape kawan kawan aku cakap. sebab aku dengar apa hati aku cakap. last last aku yang macam bodoh! ohh shitt ! 


rindu kau weyy. sangat sangat rindu. rindu suara kau bila kau pujuk aku. bila kau ejek aku pendek. jahat kan kau. dasar gemukk Haha


aku tidur bertemankan baju kau lagi laa malam ny. supaya kau datang lagi dalam   mimpi aku malam ny. dan mimpi tu akan menjadi nyata. 


aku masih sayang kau laa gilaaa dan sangat rindukan kau


p/s ; aku tengah emosional. harap maaf yee kalau anda sekalian meluat. terima kasih. just want to share my feeling :') 
Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: