Thursday, 2 December 2010

Girl's Language

saya baca dari blog Cik NurAina Fatimah dan saya tertarik Hehe


1. when i ignore u, give me your attention
perempuan memang nak perhatian lebih, so korang kena laa bagi perhatian kat dorang, ok


2. if i didn't text you, it's because i'm waiting for you to text me
kebanyakan perempuan ni tak nak jadi macam perigi cari timba so men start first


3. when i say "How much do you love me?" It means, i did something today you are not really going to like
sebelum dia bagi tahu apa yang diorang buat, so maknanya memang diorang ada buat salah jadi chill je laa Hehe


4. when i'm quiet, ask me what's wrong. You MUST ask me what's wrong
tanya laa kat GF korg, mesti ada yang diorang kecik hati dgn korg or something else. Wajib tanya! itu menunjukkan korg care pasal GF korang tuhh


5. "I'm not upset" means, "hey, of course i'm upset"
dia takkan bagi tahu korang bila dia sedih melainkan korg yang tanya


6. when i push or hit you, grab me and don't let go
haa, pikir laa sendiri Hehe


7. when i'm mad and walked away from you, follow me
pujuk laa GF korg tu. jgn biar dia merajuk lagi bagus kalau korang happy kan GF korg tu terus Hehe


8. am i fat? it means, i want you to say that i'm beautiful
perempuan akan berasa diawang awangan bila orang yang dia sayang puji dia. termasuk laa aku Haha pujian yg paling istimewa ialah dari BF sendiri walaupon dah selalu sangat dengar Hehe


9. When i say "it's your decision". it means the correct decision should be obvious by now
korang kena buat decision betul betul kalau tak ponn korang ikut je decision GF korg tuhh


10. when you see me starting to cry, hold me and told me everything's gonna be okay
Semua perempuan berjiwa lembut dan tipu kalu diorang tak pernah menangis even hal yang kecik. dia mesti nak someone dgn dia bila dia sedih untuk luahkan perasaan escpecially orang yang dia sayang.
Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: