Friday, 3 December 2010

kawan kawan

ny aku nak cerita sikit. tadi gua jejak kasih beb. sorang sorang kawan lama masa SK PASIR GUDANG 4 dulu. kat sana dari darjah satu hingga darjah lima. lepas tu, kena move pergi SK KOTA MASAI sampai darjah enam.  itulahh sekolah saya. Hehe


dulu masing masing hingus meleleh lagi maen celet celet Haha sekarang dah lainn weyy Hehe


tadi pergi ke cafe, lepas tu nak balik hujan pulakk. redah jee. lepas tu alang alang dah basah terus je laa basah kann Hehe pergh, nasib baik aku pakai baju yg agak tebal dan gelap so kalau basah pon safe je laa tapi si WAWA pakai baju putih memang laa nampak apa yang tak sepatutnya nampak Haha malas nak cakap apa dia






seksi kan kami aww awwww Haha

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: