Friday, 3 December 2010

i have been tagged

gua boring boring so mcm nak buat pulakk tag dari Cik Effarina Elias nyy yang blog nya serba pink dan kalau korang view blog dia memang berpinar pinar laa mata korg. ok dahh laa pasal dia entry ny bukan nak cerita pasal dia ponn Haha maaf yee kawan


5 perkara tentang diri anda


- i'm sixteen now. dan sedang belajar di SM Teknik JB dan mengambil course keusahawanan sebab saya nak jd businesswoman. Weee :)


- saya mempunyai berat 47 kg dan tinggi 150 cm. saya memang seorang yg pendek berbanding monyet monyet saya yang lain tapi sebenarnya diorang tu takde laa tinggi mne ponn setakat beza satu or dua cm jee so korang jgn nak bangga diri sangat Haha


- saya mempunyai Asma iaitu lebih dikenali dgn Semput. sebab itu sangat sensitif dgn habuk malaupon sebesar zarah. tapi tu sgt kecik kann. ehh ok besar sikit laa. tapi bukan jenis yg kronik kena ready oksigen dia 24 jam tuu


- saya seorang yang sangat pemalu. kawan kawan saya selalu cakap muka saya garang macam singa tapi hakikat nya saya sangat pemalu. so kalau nampak saya tegur je laa dulu. jgn risau, saya akan layan. dan bila korang dah kenal aku memang laa aku seorang yang sgt suka bercakap except when i'm not in mood, betul tak kawan kawan Haha


- saya start meminati pink sejak berkenalan dgn Cik Effarina. and i prefer strawberry more to chocolate. but i like chocolate a lot.


pergh, melting weyy tengok yg ny

5 benda yang anda tak suka

- first, orang yang bajet dia ny hot plus market sgt. tolong laa geli mak nyahh

- lepas tu, orang yang mengata org lain tapi dia tak sedar dia tu pon sama. macam dia kutuk diri dia sendiri kann

- lipas. pergh, kalau aku nampak dari jauh lagi memang aku dah lompat atas kerusi.

- lepas tu fakers and copy cat. tolong lahh tunjukkan identiti korang yg sebenar. setiap org ada keistimewaan sendiri ok

- gua pantang betul bila ada org kacau gua tengah tidur. pergh, anti siot. dan jugakk tak paham paham bahasa dan jugakk tak paham apa yg aku tak suka padahal dia dah sgt maklum

5 perkara yang membuat anda bahagia

- bila dpt kumpul satu family, lepas tu cerita kat mama pasal kawan kawan saya

- bila gather dengan kawan kawan ramai ramai gosip gosip ketawa ketawa. alangkah bahagianya saya

- dating dgn BF saya. budakk gemuk tu laa. Muhd Amirul bin Azmi. Hehe aww awww

- family saya happy saya ponn happy, kawan kawan saya happy saya ponn happy, BF saya happy saya ponn happy

- selepas berusaha untuk dpt result yg best dan akhirnya berjaya

5 perkara yang anda ingin capai

- success in my life

- cpai impian mama dan ayah

- of course laa , membina masjid dgn Mr Muhd Amirul bin Azmi Hehe *ayat tuhh tak boleh bla

- belajar sampai peringkat tertinggi

- friendship will stay forever

Hehe malas nak tag siapa siapa. tapi saya teringin nak tag sorang jee iaitu 



jeng jeng jeng




Cik Nuruljannah binti Badrul Hisham


ehemehem, sekian bye bye Hehe



Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

3 comments:

=*NuRo0L* = said...

waaaaa... tidak... ok2.. nti akk buat...

Kina Kinot said...

ei yang singa tu sebijik mcm pencil box aku. comey comey

zanaTASHA said...

kina : Haha yeke? Woaaaa

Kak jannah : Hehe buat jgn tak buat