Saturday, 16 October 2010

saya awak mereka kita

aku tak paham laa perlu ke berbohong kalau kebenaran itu lebih baik. perlu ke kisah apa orang nak cakap sebab orang hanya melihat dari mata kasar tapi tak tau keadaan sebenar. mulut org bukan boleh tutup. pelik laa sekarang nyy. kalau nak tembak pon tengok dulu sasarannya jgn main tembak jee. kalau tersasar diri sendiri yg tanggung susah. dan jangan laa suka letak kan kesalahan ramai ramai atas bahu seseorg sedangkan sepatutnya sama sama kena tanggung. tanggungg perasaan serba salah. buat masa sekarang diam diri adalah lebih baik kott.

ok, sudah luahkan perasaan. Haha. final exam minggu depan weyy, panik nyy. tp tak study lagi. apa nak jadi? macam mana nak dpt anugerah pengetua? Haha. poyo jee. wish me luck untuk final exam ok. Hehe. ehh, lately ny aku rase mcm terlalu mencapub laa. Haha. ape seyy. nama kls da smpai kt cikgu disiplin apa nak jd ny, dah tak boleh bising lg. ok dah, pergi study sekarang.

p/s : banyak nya plan untuk lepas exam ny. Hehe. baru final exam tak tau laa lepas spm nty. buat list-to-do after SPM kott. Hahaha


saja nak tayang muka pemilik blog ny. gojes gilaa kann. Haha. tengah perasan nyy. Hehe

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: