Monday, 1 November 2010

long journey

back from kl. tired woo~ cik man's wedding at subang. hari jumaat pergi dan baru smpai jb td. so, korg tau laa kan aku tak balik hostel lg. nothing intresting laa to share about that sebab seems like boring jee.


nk story about school laa. last friday, baru jee habis exam. last paper physics. mak ai, 'senang' tahap gila ghaban. paham laa kan maksud senang aku tuu. pergh, tak tau laa jadi ape kat resault aku nanti. tawakal je laa. dah habis exam ny patutnya tak payah dtg skola lagi. kerajaan patut cutikan kami. jgn buang masa lagi.


next story, ada laa pasal sorg budak ny. masa minggu exam boleh pulak dy sesakkan kepala otak aku dengan letter dy tu. sabar je laa. perangai yg mcm monyet ny pon dy layan jugak. pelik betul, macam tak de org lain jee. tiap tiap pagi buat havoc kat kls 4k2 yg sudah semestinya havoc tiap tiap hari. sudahnya, nama kau memang laa 'famous' kt kls budak kepoh nyy.


p/s : cant wait fom jamuan prep and gathered with my classmate this week :D




Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: