Saturday, 2 October 2010

tak puas hati ke ?

sape yang tak puas hati? sape sape je laa yang tak puas hati ann. sekarang baru aku tau ramai jugak yang tak puas hati dengan student 4k2 especially those girl dalam kelas tu kann. sebab ape ? sebab kami ny bising sangat ? sebab kami suka ketawa mengilai macam pontianak lapar or histeria or else ? sebab kami suka menganjing orang ? sebab suka kacau orang yang lalu lalang ? do we care ? cakap laa ape nak cakap. mulut orang tak boleh tutup kann. live must go on. kalau tu da memang cara kami nak buat mcm mane ? that was one of our way to release tension after study. laughter is the best medicine you know. Haha. 


and for him, tolong laa jgn perasan yg KJC tu fan club anda. dan tolong laa jgn perasan glamour. btw, thanks a lot sebab dah famous kann kami ok. kami bukan obses mati pada anda, ok! sedar laa diri tu sikit. haa, thanks jugak sebab cakap kami ny macam MONKEY kt dlm NATIONAL GEOGRAPHIC tuu. femes jugak eak kami. Haha


ny dia student of 4k2. amacam?

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: