Tuesday, 14 September 2010

selamat hari raya

pejam celik pejam celik dah raya, dah hari ke empat ponn . tiga hari beraya di kampung best laa, kumpul duit raya banyak banyak. walauponn umur daa cukup 16 tapi still dapat duit raya lagi tau. first day beraya di kota tinggi banyak jugak laa dapat sebab pakcik dan makcik aku sume belum kahwin and aku laa anak buah dorang yang paling besar. HAHA

second day beraya di pontian convoi (macam salah eja) lapan kereta, raya satu pontian kot, berapa belas rumah aku tak kira. tapi memang banyak laa. penat gilaa. collection bertambah. HAHA.


now, mood raya tak ada laa. don't know why. rase mcm raya seminggu ny jee sebab minggu depan da nak balek hostel. eimalas nyee.

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: