Friday, 9 July 2010

after 3weeks

finally , i'm home babe . i knw it's late but i still want to wish happy birthday to nur dafina afiqah for her birthday on 7july . and also hani shahirah on 4 july !


happy birthday k syunk . sorry coz ta dpt celebrate birthday both of you . kalau dulu when bufday daf ktorg akan celebrate ramai ramai , now , ta lagi . ta dapat rase men celet celet cream . but mse bufday hannie dpat celebrate cket coz mlm bday dy ktorg bernadwah d skola , thats my work yg mandikan dy dengan tepung . that night this gurl tido dgn tepung , sian kw . tapi aku pon kena jugak , itu laa akibatnye kalau nak kenakan org , its back to myself . huhu . yg tido sbelaa dy aku jugak so , its ok laa kan .

pasal nadwah , best laa , lagi lagi part explorace , even we are not d winner , at least kite puas sbb da try our best . tapi aku banyak menangis bole sbb banyak sentuh pasal parents , friend n even pasal GOd jugak , now i know aku bnyak mistake selama ny n try to change myself . aku ny kan soft hearted cket . hehe . insaf tu ponn ade jugak laa . tp nadwah selama 2hari 1malam tu bagi meaning jugak laa kan . n best dpat tido dgn gurl of 4k2 , yg short cket . hehe .

end of post ~

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: