Friday, 30 September 2011

awak :')

dulu, boleh story-story berangan dgn awak but now dah tak boleh.
dah takda org nak denga and share story lagi dgn kita
maybe dah takda jodoh kann, memang kena terima tapi harapan utk jd macam dulu masih lg tinggi walaupun mcm impossible jee.
kawan kawan kita cakap lupakan dan berhenti berharap tp susah sgt. 
dorang tak faham apa kita rasa, apa perasaan kita.
kita nak tunggu awak jee.





tp kalau Shaheizy Sam nak jd boyfriend kita, kita terpaksa terima dia sebab dia romantik sgt dalam cerita Sekali Lagi tuu OMG Hihi
kalau Kamal Adli nak jd husband kita lagi laa kita nak sorry sgt2 sebab dia handsome and tough OMG OMG Hahaha




macam mana kita nak lupa awak kalau gambar awak masih dlm purse kita and ada bawah bantal kita. 
kita masih lagi pakai baju yg awak bagi tuu. 
macam tu awak nak suruh kita lupa kat awak?





your ring and necklace, masih lagi kita pakai.
kita rindu kat awak sgt tauu.





memang semua orang nampak kita ketawa, kita happy, kita gelak.
tapi dalam hati kita siapa tau? 
semua org tak tauu.
kita nangis takda org tauu
awak pun dah tak nak ambik tau pasal kita lagi
kita sedih sangat awak





awak dah tak rindu kita ke? 
awak dah tak syg kita?
awak dah lupakan kita?
kita dah nak habis sekolah awak?
awak tak boleh ke tunggu kita lagi?




tapi kita harap awak happy dgn life awak sekarang dan success, okay :')



p/s : kita tak suka orang yang hipokrit, bila dah takda kawan baru nak cari kita. sebelum nak cakap salah orang, tengok cermin dulu. kalau takda cermin kita boleh bagi awak cermin. jgn rasa diri awak tu betul sgt lepas tu awak nak cakap macam kita ni jahat sangat walaupun kita tau kita ni takda laa baik sgt macam awak kann. awak yang tunjuk salah awak kat org so don't put the blame on others!








Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: