Sunday, 3 July 2011

it just around the corner

aku rasa dah lama gilaa tak update blog ny. maklum laa kann dah nak SPM Hihi. lately, i'm too busy. busy kee? busy jugakk laa. sebab tu laa jarang update blog nyy. and now i'm getting more busy. sekolah dah arrange kann segala program for the whole July. OMG, habis lahh plan aku selama ny. it's ruined my life. ingatkan tak dapat pergi program 80 pelajar cemerlang tu. tp i'm one of those studet yg kena pergi sekolah pada hari ahad. oh menn!

and baru baru ny mid year baru lepas, guest what? aku takde failed. Hihi tp still ada C and also D. A pon berapa ketul jee Alahaii

bila laa aku nak jumpa my dearest boyfriend ny, dah lama sangat tak jumpa, jalan jalan keluar dating. i miss him so much :'(

trial pon dah dekat but i still can't forget about my hp, lappy, tv and everythig laa. 





Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: