Sunday, 24 April 2011

Thanks for everything

blog aku kebelakangn ni agak sepi. kenapa? entah laa. mood bila balik jee entah pergi mana. tak tau kenapa. salah aku sendiri kott. ok, stop talking nonsense. post kali lebih kepada luahan perasaan, so sesiapa yang rasa tak suka boleh close tab sekarang jugakk.

kalau nak baca jugakk, up to you laaa. 

kalau kira-kira dah berapa minggu tak jumpa laki aku. rindu sangatsangatsangat. tapi takpe laa nak buat macam mana kann. terpaksa jugakk. nak nangis pon dah tak gunaa. luckily, ada my girlfriend yang always make me laugh sampai tak ingat dunia. Hiehiehie. thanks a lot monkey girls.

orang tau bie maybe dah bosan dengan perangai orang tapi bie taknak cakap. thanks sebab sabar layan orang yang cerewet, kuat merajuk, mengada-ngada ni, suka menangis, banyak mulut. thank you so much. you know what? that's why i love you so so so so much.

i hope we will stay forever until my last breath. teruskan bersabar dengan saya and i'll try to change, dear :)

i miss everything about you. your smile, your laugh, your attention, your eyes.
i miss the thing that we always do together.
i miss our time together.
and
i miss you
i love you forever and always

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: