Saturday, 2 April 2011

hanya untukmu

haa, post memang jiwang kann. actually post ny special untuk orang yang buat post bila dah kemaruk ni. setelah berpakat dan berbincang selama beberapa hari, aku, Effarina Elias dan Miera Ali pon bersetuju nak buat post ni. hal ini kerana, experiment yang telah dilakukan dalam entry tersebut hasil dari kerjasama kami bertiga. terima kasihh. kami ingin menyatakan perasaan yang sangat berbangga atas penghargaan tersebut yee Cik Orfin Mortadza.

entry ny bukan bertujuan nak menyindir sebenarnya. Haha saje jee atas respon automatic gitu terhadap pos beliau. Hihi

nak komen ape pasal entry tu?

kau tak suka orang puji boyfriend dia, tapi kau tak kasi dia panggil boyfriend dia gemok buncit. ape cita? Haha kalau geli tak payah baca yee cik adikk. biasa laa kalau orang dah kemaruk memang macam gitu. beranagan lebih kt kelas, bila bergaduh dengan boyfriend habis satu kelas dia tak tegur. mengamuk jee. ini tak kena itu tak kena.

Haha lumrah orang bercinta kann kann. tipu laa kalau kau kate kau tak pernah bercinta kann. suka sikit sikit pon mesti penah kann. lepas tu senyum sendiri. kann kann. so what dear?

that's was the matter of jealousy, right? Thankss Hihi
Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: