Wednesday, 2 February 2011

holiday

mesti kaurang tunggu aku update kann. sebab blog aku dah lama tak muncul kat latest update bloglist kaurang kann kann Haha malass laa aku nakk update ni pon sebab nak jawab tag Effarina tuu Hee lagi lagi musim hujan yang hampir menenggelamkan JB ny membuatkan tilam dan bantal sentiasa memanggil manggil Huahuahua


before cuti hari tuu, ada Hari Jalinan Mesra yg mana ibu bapa akan berjumpa dgn guruguru untuk berbincang tentang hal akademik pelajarpelajar SM Teknik JB dan pada hari tu, mama dgn ayah aku adalah antara yang paling lambat jugakk laa. cikgu cakap aku adalah antara yang paling bising dalam kelas bersama lagi 3orang makhluk Hehe geng gosip OrfinMortadzaAmirahAliEffarinaElias Huahuahua


minggu ny cuti, hari ny dah Rabu esok KhamisJumaatSabtuAhad dah kena balik hostel. cepat betul masa berlalu kann. homework memang laa cikgu bagi macam cuti setahun padahal cuti seminggu jee. baru bukak dah tak paham macam mane gua nak buat ny. first bukak Chemist memang laa ann. ny belum lagi AddMathPkEnglishMathModeBahasaMelayuTamilCinaIbanlagii Hahaha


today is 2Februari2011, it's mean we already 1year and 8month. i love you so much PistulGemukk Hehe






p/s ; cuti ny aku tengok classmates aku berjiwangjiwangcintancintun betul status kat FB masingmasing. tak tahan betul Haha ny mesti nak melahirkan rasa sayang yg tak berbelahbahagidarabtambahtolak kat kekasih hati masing masing Wawawa
Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: