Thursday, 9 September 2010

berbuka bersama

last tuesday , aku dan sahabat handai telah berbuka bersama di kompleks pusat bandar ( cehh , ayat lagi nk skema poyo gilee ) have fun gilee ngan dorg memandangkan da lama tak jumpe ngan dorang dan rindu gilee nak bergosip dengan dorang . maka ,keluar lahh perangai perangai COMELL masing masing . kadang kadang terlepas jugak suara aku nyy tercakap kuat kuat sebab da biasa cakap kuat kuat , maklum laa kawan aku kat hostel dan sekola baru tuu semua ada masalah pendengaran sikit ( aku sebenarnya ) . walaupon hanya makan di KFC dan meluangkan masa dalam tempoh yang agak sekejap , tapi sangat gembira dan mungkin lepas ny da susa nak jumpe maklum laa budak hostel kann dan dah ada tanggungjawab sendiri . berharap lepas ny ada lagi perjumpaan terGEMPAK untuk GGT ( gempak girl team ) . HEBADD laa :)

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY BEAUTIFUL MOMMY , I LOVE YOU SO MUCH !

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: