Friday, 6 August 2010

me and you

ohh , yeahh everything have change . he is still in my first topfriend but not me to him . still love him , but dont no laa . xpe laa orang da tanak buat ape nak terhegeh hegeh lagi kann , tanak la jadi perigi cari timba pulak kann . tapi sangat bersyukur sbb mase tengah down , all my friend always make me happy , trying to do sumthing yg like crazy and laugh loudly ! sadness tu pon hilang . credit to all my friends , love you all . tapi aku tak tawu kenapa why i like people which have that name . 

hari rabu hari tuu , dapat account assignment . ohh goshh kena buat company sendiri yang lengkap dengan account for 1 month , konon konon macam da jalankan bisnes within that month . last year tak de lagi , baru this year kementerian keluarkan . da laa last batch , lepas tuh kena buat ny pulak . erghh , da la taon depan kena buat RP plak singkatan untuk Rancangan Perniagaan. assignment ny lagi susah . every student kena buat satu company , pilih lokasi , produk and everything about the whole business . from A to Z tw . tengok senior buat je da macam naekk gila . tengok laa taon depan macam mane . 

last saturday , ade sembelihan kat hostel tijb . untuk yg berani pegang ayam dari masih ade nyawa sampai takde nyawa . so , jgn mimpi nak tengok aku pegang ayam tu . nak cabut bulu pon da macam ape daa . lepas tengok tuu teros aku mabok , kepala pening . tak tau kenapa . HAHA . since when aku mabok dengan ayam ny ? wakaka . 

miss pink pulak dah dapat adek baru . selang 20 hari dengan my lil bro . so cute tp adeq aku lg cute ea , effa . congrates k beb . 

don't think abaout your heart only , think about others too . everyone have their limit of patient . 
best gilaakkk dapat singing together wif effa nonot , hani gonjeng and wun koyeng .
it's fun time gossiping wif effa , mirarara , and orfin mortadza .
having such a sweet time wif tiqa , hani , effa and wun at the hostel .
not forget sharing story with my new sister farhana nazri .
and miss a lot all my old friend .
i love you , muah muah !

that's all . adios~

p/s ; mama , can i bring the lap top to the hostel for the assignment , please ?? 




Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: