Friday, 18 June 2010

suddenly

suddenly , rase rindu kat hostel . sebab sebab i'm counting the day to go back to the hostel . hari ini jumaat lepas tu sabtu lepas tu ahad ohh goosshh . ergh , what the @#$% . da laa homework ta siap lagi , malas betul nak kemas and iron baju . boring boring boring ! mula laa aktiviti harian kat sane .

sunday ny fathers day n zyla punye bufday . ok , aku tade duett nak belikan ape ape . maklum laa ekonomi tenga merosot . hehe , care cakap macm working adult jee . ok , memandangkan aku maybe ta balek tiga minggu sebab ada NADWAH INSANIAH what so ever . di sini aku nak wish bufday untuk adek n besty terbaekk aku .

* budakk ny onye bufday this sunday which is 20 june . epy bufday gemookk . study lek lok ye , jgn terlalu pk kan bf kw tuu .

* next is my bestie ny . wlaupon da ta bape rapat , kw tetap bes fren aku beb . syunk kw akaq . ngee ~ study lek lok , jgn terlalu tensyen . lek lek tenang k . hehe

ok , act aku wish terlalu awal tapi maybe aku jadi first person yang wish . hehe . nty aku kat hostel so susa da nak wish . hehe 

end of post . adios ~

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: