Friday, 10 December 2010

holiday's activities

hello bro, Heee~ mood rock kejap arr. Haha aneh aneh saje. title aku mcm intresting jee an activity ny. Haha act, takde laa interesting sgt. oleh kerana bosan di rumah jadi aku pon memanjangkan langkah merayap Weee~ takde laa melepak tak tentu pasal ann. just spent my night with sahabat saya siapa lagi Najwa Najat laa, last night Hehe best laa weyy. kitorang buat ape ape tahh. sempat juga tau berwebcam Hehe bila dah beraksi tiada henti tau


comel kan picture nyy. angguk cepat Heehee

ini bukan baju buy 1 free 1 ok. limited edition tau tau Haha

aww awww saya nak kiss awak bole Hihi

heyy, kalian lagii

saya suka gambar nyy suka suka Hehe

p/s ; pergh, hw gua tak touch lagi nyy. pleasing kat status FB lebih Haha


Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: