Monday, 15 November 2010

double L

what is double L? maybe korg pon tahu kann. L stands for LOOSER! LOOser yang sentiasa ada rasa tak puas hati bila orang lain lebih daripada diri sendiri. korang nak kutuk? kutuk laa. ade ke aku nak kisah. sebelum kutuk tengok dulu diri sendiri. tengok cermin! korg jealous jugak sebab tak boleh buat mcm ape yang kitaorang boleh buat kann. stupid man!

ok, chill! kalau siapa siapa yang tak suka aku mencarut dalam blog ny, anda boleh bla sekarang! this is my blog so up to me laa nak tulis apa apa ponn!



Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: