Sunday, 21 November 2010

dia

jealous gilaa aku tengok kawan-kawan aku semua dahh happy dengan partner masing-masing. aku? entah laa. sedih sangat. bilaa tahh aku nak happy. dia orang boleh post entry pasal SI DIA diorang and happy bila anniversary every month. aku? memang laa sekarang time untuk study lagi lagi sekarang dah habis form 4. tapi penaik semangat tu tade. i don't know what happen to me.

to him; kalau awak baca post nyy, i'm so sorry. awak yg dulu daa hilang. tapi org sentiasa ingat awak. i love you.

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)