Sunday, 6 June 2010

movie

wahh wahh , last night pegi tengok movie . at jusco tebrau city . fun twu . da lme ta tgok movie . last ta egt bile . tengok cite lagenda budak setan , three over five star . not bad laa . movie tu yang diadaptasi dari novel agak sedih tapi tade laa smpai betol betol menyentuh perasaan dan buat aku nangis . tapi ternyata its just the end of part one , ny yg buat aku ta saba tunggu sambungannye . sebab kat part one heroin dy mati , sad ending ! haa , satu lagi aku teringin pulak nak bace novel dy . so , yang belom tengok , pegi laa tengok ea . hehe . 

bye ~

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

2 comments:

miss effa said...

wahh kau da tengok . jeles jeles
nak tengok jugaklah camni heee

z a n a t a s h a said...

sian kw . haha . t nan korg aku nengok cite len laa . ngee ~