Sunday, 9 May 2010

penghargaan

ok , ehemm ehemm . rase mcm mls nk update wlaupon da 2 hari dudok di rumah . tapi disebabkan kak jai bagi 'homework' kt aku . ngee ~ ok mlm td hangout with wawa , pya ( mbe wawa ) abg imran , kak billa , n kak jai . sbenanye ta plan pon , wawa cll suro siap siap then teros gerak . hehe . first g jusco , tman wawa g scarlet . huhu . lawa lawa doe , pakkal je tade duet , round2 msok pdi , pergh , lagi r ann , 2 yg mls nk msok . bole tgok je .

after that , abg imran n kak billa bwak kami yg dudok kt ostel ny aku , wawa n pya laa ke danga bay (konon konon nya , budak ostel ny da lame ta round jb laa ) haha . aku xde laa . sbb agak kerap balek berbanding dgn dua org lagi budak 2 yg bole dikira sebulan sekali balek . haha . sian korg . ( gelak guling guling tok korg ) haha . ok ny agak penting . TANX TO ABG IMRAN N KAK BILLA sbb da penohkan perot aku . hehe . ( ok , kak jai bape markah ny dapt ? ) mereka bek . ngee ~ (jgn lupe blanje lagi sekali kerana da publish name kt blog ny . hehe ) . blek kol 1lbey . then super saver smpai mate da taley bukak . HAHA

next story , mid term da dkat , lagi dua minggu je . aduhh , aku tak study pape lg . tolong laa , bagi aku satu keajaiban untuk dpat 10 A ++++ . bole ke dgn hanye berkata zam zam ala kazam atau abrakadabra , ting . dpt laa aku 10 A +++ . msty bez knn . ta perlu laa aku blaja bagai nk gila . tp akan menyebabkan manusia kt dunia ny bertambah malas especially aku ! ok , time to go to the hostell . blog will not update for a long timee . sory guys .. adios ~

Thanks For Reading. Awak like, awak comel :)

No comments: